Esküvői csokor

Szerző: | feb 7, 2021

Esküvői csokor a White Angel Esküvői szalontól!

A legjobb, legszebb és legpraktikusabb dolgokkal igyekszünk szebbé tenni az esküvő pillanatait, ezért elhoztuk nektek a 2017-es év legnagyobb esküvői őrületét. Mivel mindig a legújabb trendeket követjük, csak nálunk találkozhattok az egyedinek számító különleges menyasszonyi csokrokkal.

A selyemből és különböző elbűvölő elemekből megalkotott csoda minden egyes részlete kézzel készül. A menyasszony egyik legszebb kiegészítője és éke a menyasszonyi csokor. Szemet gyönyörködtető látvány és kedvesség egyben, ami szerepet kap minden fotón és szertartáson.

Mi a menyasszonyi csokor jelentősége?

A menyasszonyi csokor a boldogságot jelképezi. A vőlegény a kitűzőjében visel ugyanolyan motívumot belőle. A vőlegény kedvességből, odafigyelésből és hálából adja a menyasszonynak az esküvő napján az első találkozásukkor. Az ara ugyanezt a figyelmességet viszonozza a mirtusz feltűzésével. Stílusban azért fontos, hogy találjon a kettő, mert az összetartozásukat emeli ki.

Készülhet egy úgynevezett dobó csokor is, amely a menyasszonyi csokor szerényebb, tömöttebb változata. A szingli lányok kedvenc momentuma az esküvőn, amikor a szertartás után a menyasszony háttal állva hátradobja a csokrát a még el nem kelt hölgyek közé.

Miért éppen selyem, zsákvászon vagy drágakő?

Tökéletesség, örökkévalóság és elegancia. Ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a legújabb menyasszonyi csokor trendeket. A kézzel készített virágok nemcsak egyszerűen gyönyörűek, hanem praktikusak is. Valljuk be őszintén, hogy a kedvesünktől kapott virágokat mindig nehéz szívvel dobjuk ki a kukába, mennyivel inkább sajnálunk egy menyasszonyi csokrot a szemét között látni. Nem csoda, hogy annyi vitrinben, polcon megszáradt, bepókhálósodott virágdísszel találkozunk. Ez a megoldás kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy mindig egy ékkő legyen a vőlegénytől kapott ajándék a lakásban, amire szívesen pillantunk rá napközben. A minőségi anyagokból gondosan elkészített virágcsodákat bizonyára mindenki megcsodálja majd. Büszkén mutathatjuk meg évek múltán is bárkinek és boldogan eleveníthetjük fel általa a szép esküvői pillanatinkat is. Évszaktól függetlenül megőrzi szépségét, nem kell félnünk, hogy elhervad a nagy hidegben vagy, hogy nem bírja ki a hideg, fagyos évszakokban a fotózást sem.

Fontos nekünk, hogy ez a kiegészítő is az esküvő tökéletességét jelképezze. Éppen ezért igazítható az ifjú pár elképzeléseihez, a dekorációhoz. A menyasszonyi csokrot bármilyen színben, kis és nagy méretben eltudjuk készíteni. Semmi nem szab határt számunkra, hogy kreatívak, precízek legyünk, hogy valóra váltsuk a boldog pár legmerészebb álmait!

Válassz valutát
RON Román lej