Rólunk

A White Angel esküvői szalonban nem csak az a legcsodálatosabb, hogy az esküvőhöz szükséges összes kelléket megtalálod, hanem az is, hogy a helynek igazán szíve és lelke van, hiszen arra törekszünk, hogy minden kívánságod teljesítsük.

Felkészülten várunk minden menyasszonyt, koszorús lányt és koszorús fiút, családtagokat, barátokat, hogy ellássuk az összes kellékkel, amivel egyedivé és megismételhetetlenné varázsoljuk a Nagy napot! Hangulatteremtő, vicces kellékeink, egyedi ajándékaink mind olyan apró részletei az esküvőnek és előkészületeinek, amitől egyedi és megismételhetetlen lesz az életre szóló esemény. Te vagy nekünk a legkedvesebb, ezért mi is azok vagyunk veled. Odafigyelünk az egyéniségedre, csupa füllel hallgatjuk a tökéletes álomképet a ruháról amire vágysz, hogy valósággá formáljuk azt. Ha kell, körülutazzuk a világot, és elhozzuk neked Európa és Amerika egy-egy darabját, hogy te is élvezhesd a csodát utazás és útlevél nélkül, és majd magadra ölthesd. Rendelésre, akár fotó alapján is bármilyen menyasszonyi ruhát elhozunk neked. A ruhapróba olyan, mintha a legnagyobb divatbemutatón vennél részt amikor Te vagy a középpontban, ami csak rólad szól, akár az esküvődön is. Ezért is szeretjük menyasszonyainkat előzetes egyeztetés alapján fogadni, hogy csak rád figyelhessünk. Ruhánkat az alapján válogattuk, hogy minden igénynek megfeleljen, természetesen különböző méretekben. Minőségi anyagból készült, álomszép modellek várják, hogy rajtad tündököljenek! Ez a White Angel, egy esküvői szalon, ahol az álmok valóra válnak

Tisztelettel, Kántor Boglárka

 

Kik vagyunk?
kozosseg Kislányként mindenki arról álmodik, hogy részese lesz egy tündérmesének, amiben ő a főszereplő. A nagy nap közeledtével mintha ebbe az álomba csöppennél. Egy herceg, aki szeret téged, gyönyörű ruhában pompázhatsz és mindenki téged csodál. Mi szívesen hercegnőt varázsolunk belőled.

Ezzel a gondolattal nyitotta meg kapuit a White Angel, ami önmagában is egy valóra vált álom, hiszen gyerekkori nagy ábránd volt csupán, hogy esküvői szalont nyitok. Ma jó érzéssel tölt el, hogy megvalósulhatott, és örömet szerezhetek másoknak is, azzal hogy szebbé teszem a napjukat.

Megtiszteltetés, hogy minket választasz!

Kántor Boglárka White Angel Esküvői Szalon alapító

 

Mi a célunk?

 

celCélunk, hogy szebbé tegyük életed legfontosabb napját. A White Angel Esküvői Szalon nem profitorientált vállalkozás, hanem igazi ajándék, megoldás minden menyasszonynak.

 

Miért White Angel?

 

miert Te vagy a középpontban, és minden vágyad teljesítése
– Bármilyen ruhát megtudunk rendelni személyre szabottan, bármilyen színben és méretben, akár fotó alapján is
– Rendelés esetén gyorsan megérkezik a ruha szalonunkba
– Kizárólag direkt mi importáljuk a ruhákat, ezért jó árakat tudunk biztosítani
– Minőségben elől járunk
– Egy ruhát nem adunk ki 3 alkalomnál többször. Ha sérül a ruha rögtön cseréljük, így garantáltan abban a minőségben kapod majd kézhez a nagy napon, mint amikor felpróbáltad. Nem kell attól félned, hogy túl korán foglaltad le
– A bérlési és vásárlási díj tartalmazza az átalakítást és a tisztítást is
– Legénybúcsús és leánybúcsús kellékeinkkel feldobjuk az esküvő előkészületeit
– Köszönetajándékokkal és sok más esküvői kellék bő választékával állunk rendelkezésedre

 

Milyen a White Angel Esküvői Szalon?

 

milyen Térkialakításunk, berendezésünk a menyasszony és kísérői kényelmét szolgálja. 90 m2-es alapterületen, tágas öltözővel, kellemes zenével, és nem utolsó sorban nagy választékkal várjuk az érdeklődőket. Fő szempontunk, hogy meghitt környezetet biztosítsunk, hogy a kiválasztott ruhában először szeretteid lássanak.
Fontos vagy nekünk, szeretünk csak a Te igényeidre figyelni, ezért fontos, hogy jelentkezz be előre.

 

Mikor érdemes foglalni?

 

miert Minőségi szolgáltatást nyújtunk, ezért egy ruhát nem adunk ki három alkalomnál többször. Ha sérül a ruha rögtön cseréljük, így garantáltan abban a minőségben kapod majd kézhez a nagy napon, mint amikor felpróbáltad. Éppen ezért nem kell attól félned, hogy túl korán foglaltad le. Akár egy évvel az esemény előtt is kiválaszthatod álmaid ruháját. Ha megtörtént a választás, de időközben megpillantasz egy szebb ruhát szalonunkban többször is átcserélheted a foglalást másik ruhára egészen az esküvő napjáig.
Ruha rendelés esetén legtöbb 6 hét szükséges, hogy legyártsák méretre szabottan a kívánt darabot, ezért kérünk időben jelezd szándékodat.

 

Mikor mehetek ruhapróbára?

 

fogllani Tudjuk, hogy nem könnyű összeegyeztetni egy időpontot a barátnőkkel és a munkahelyről való kérezés is gondot jelenthet. Előzetes egyeztetés alapján minden nap szívesen állunk a menyasszonyok rendelkezésére 10-20 óráig hétfőtől vasárnapig. Fordulj hozzánk bizalommal, hívj a 0746 599 902 számon, Boglárka!

 

%

A megkérdezett White Angel menyasszonyok 99% elégedett a szolgáltatásainkkal!

Menyasszonyi ruhák
Esküvői meghívók
Esküvői cipők
Esküvői italcímke
Válassz valutát
HUF Magyar forint