Minden egy felejthetetlen napért, avagy Esküvő Kiállítás Székelyudvarhelyen

Erdély egyik legnagyobb Esküvő kiállításán vett részt a White Angel Esküvői Szalon Székelyudvarhelyen. A szalon megálmodója Kántor Boglárka, vele beszélgettünk.

Mi volt az Esküvő Kiállítás különlegessége Székelyudvarhelyen?

Ebben az évben sokkal több kiállító vett részt az eseményen, mint az előző években. A színvonal évről évre növekszik, ezt m is próbáltuk tartani, ezért sok különlegességgel készültünk.

Amikor megérkeztem a kiállításra érezhető volt a jó hangulat, amit a bemutatótok okozott, mit gondolsz miért örvendett ekkora sikernek a ti bemutatótok?

Számomra is nagy élmény volt a bemutató, de a sikerességéhez nagyban hozzáadott az is, hogy nyitottan, tabuk nélkül tudtunk az érdeklődőkkel beszélni. Sokan úgy gondolják, hogy ez nem fontos tényező egy esküvői kiállításon, holott mindenki, aki ellátogat egy ilyen eseményre az konkrét információkkal akar távozni, nem pedig még több kérdéssel. Természetesen a bemutatott ruhák is vonzották a közönséget, hiszen a legcsodálatosabb ruhákat a szalonunk mutatta be. Azt hiszem, nem vagyok túl elfogult, ha elmesélem, hogy az atmoszféra olyan jó volt, hogy szinte „felrobbant” a levegő hangulattól. Különlegességnek számított, hogy három lány city board-on koreográfiával készülve vonultak a közönség elé. Utólag a média is felkapta a hírt. A legszuperebb fodrászunknak, Tamás Eszternek is sokat köszönhetünk, hogy széppé varázsolta a „lebegő menyasszonyainkat”.

Milyen kihívásokkal találkozol a kiállításra készülve?

Tisztában kell lenni azzal, hogy mi az az üzenet, amit a látogatók fele közvetíteni szeretnénk. A ruhákat és kiállítandó tárgyakat a legnagyobb gondossággal válogatjuk ki. A kontextusra is gondolni kell, azaz hogyan segíthetünk az embereknek abban, hogy a lehető legjobb élmény legyen számukra a találkozás? Sokan nem fogják elolvasni a szöveget, amelyet hetekig írtak, ezért a fényképek, videók és meghívások jó módja ennek az egyensúlynak a megvalósításához. Folyamatosan konzultálunk csapatunk tagjaival, a dizájnerünkkel, a technikusunkkal, próbáljuk összehangolni az elképzeléseinket. Ez egy óriási csapatmunka, egy-egy kiállításra hónapokat is készülünk ha kell, hogy eredményes legyen.

Nagyobb érdeklődést tanúsítanak az esküvői ruhák vásárlására mint a bérbeadására?

A menyasszonyok többsége még mindig szívesen bérli. Egyre többen vannak viszont, akik megszeretnék tartani maguknak a ruhát. Folyamatosan növekvő tendenciát mutat az egyre drágább esküvő, az emberek szeretik a szenzációt. Az esküvő napja pedig tényleg egy különleges alkalom, amikor minden főszereplő tökéletes szeretne lenni. Igyekszünk megtalálni a megfelelő megoldást, hogy mindenki elégedett legyen. Fel szoktuk kínálni azt a lehetőséget, hogy bármilyen ruhát megrendelünk méretre szabottan, akár bérlésre is. Általában élnek ezzel a lehetőséggel.

Milyen tanácsot adnál egy jövőbeli menyasszonynak az esküvői ruha kiválasztásánál?

Válasszanak egy olyan ruhát, amely megfelel az egyéniségüknek, amelyben nyugodtnak érezhetik magukat és nem feszengnek. Az lesz az igazi, amit a legkényelmesebbnek találnak, és amiben gyönyörűnek érzik magukat.

Van kedvenc darabod a kiállításon?

Sok kedvenc ruhám van, de ezek közül kettőt emelnék ki. Mindkettőt elvittük a székelyudvarhelyi Esküvő kiállításra. Az egyik egy Mary Bride menyasszonyi ruha a 2018-as kollekcióból, a másik egy gyönyörű JD Dress modell, amiben talán akármikor újra férjhez mennék.

Fotók:

Az interjút készítette : Szabó Szende

Válassz valutát
RON Román lej