Esküvő Kiállítás Sepsiszentgyörgyön

 Nagy volt az érdeklődés január 27 és 28-án, a Szent György-palotában megrendezett Sepsi Wedding esküvői kiállításon.  A családias, baráti hangulat, kedvesség és nyitottság jellemezte mindvégig a jól megtervezett rendezvényt.

Szalonunk az egyik leglátogatottabb stand volt, ahol nagy odaadással álltunk rendelkezésetekre a hétvége alatt. Kifejezetten öröm volt számunkra találkozni veletek, köszönjük a sok pozitív visszajelzést!
A kiállításra igyekeztünk elhozni egy töredékét szolgáltatásainknak, így betekintést nyerhettetek a menyasszonyi ruha kínálatunkba, rendelhettetek meghívókat, sütis illetve üveges címkéket, rendszámtáblát, vendégkönyvet, megcsodálhattátok a selyemből készült menyasszonyi csokrainkat, poharainkat.
A délután 2 és 5 órakor kezdődő bemutatón a 2018-as év legtrendibb ruhadarabjaiból is megnézhettetek néhányat, úgy látszik nagy sikerrel, hiszen többen is kedvet kaptatok a ruhapróbához a látványos felvonulás után.

White Angel Esküvői Szalon modellje a Sepsi Wedding esküvő kiállításán
White Angel Esküvői Szalon modellje a Sepsi Wedding esküvő kiállításán

A hétvégi esemény nagy meglepetése volt, amikor a kifutón megjelent a kiállítók közül 5 hölgy menyasszonynak öltözve. ”Nem csak a 20 éveseké a világ” címmel robbantak be és maximumra fokozták a hangulatot a palotában. A kiállítók közül menyasszonyi ruhában felvonult Kátai Judit és Kántor Boglárka a White Angel Esküvői Szalon ruháiban, de a nagyszerű showt szépítették a DatkiPhotos, Florapost és a Pure Deco kiállítói is, akik szintén menyasszonyi ruhát öltöttek magukra.

 

Kátai Judit a White Angel Esküvői Szalon ruhájában
Kántor Boglárka a White Angel Esküvői Szalon ruhájában

A gyönyörű hajkölteményekért köszönet Kernászt Kingának, a vrázslatos sminkekért pedig Sinka Zsuzsának és Incze Gyöngyvérnek.
Megragadva az alkalmat szeretnénk kifejezni hálánkat a Weddingers szervezői csapatának is. Külön köszönet a nagyszerű fotókért a DatkiPhotosnak, a RetroBoothnak és Lázár Szilárdnak.

 

 

Szentgyörgy, reméljük jövőre újra találkozunk, addig is szeretettel várunk szalonunkba!

Válassz valutát
RON Román lej