Esküvői kiállítás – Kézdivásárhely

Nagy élményben volt részük a hétvégén mindazoknak, akik ellátogattak a Kézdivásárhelyen megrendezett Esküvői kiállításra, hiszen folyamatos programokkal, színvonalas standokkal várták a szervezők az érdeklődőket a sportcsarnokban.

A tágas, szép helyszínen sok kedves menyasszonyt, vőlegényt és érdeklődőt ismerhettünk meg, akikkel nagyon kellemesen beszélgettünk ruhákról, meghívókról, köszönetajándékokról valamint a selyemből készült örökcsokrokról is.

Megtiszteltetésnek éreztük, hogy a White Angel Esküvői Szalon zárásként fergeteges menyasszonyi ruha show-val mutathatta be a 2018-as év legújabb kollekcióit, 12 menyasszony, 5 vőlegény, 4 mesterfodrász és 2 profi sminkes segítségével.  Öröm volt mindenkivel egy csapatban dolgozni!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek és a látogatóknak a sikeres kiállításért, a fantasztikus napért és a feltöltődésért!

Köszönjük a színvonalas rendezvényt: Elekes Enikőnek és Melinda Csiszárnak, a csodaszép frizurákat: Mónika Jankának és Szőcs Máriának, a sminket: Ferenc Annamáriának és Szász Imolának, a gyönyörű modelleknek a türelmet és a szépséget, az Elizabet Divatáruháznak a férfi öltönyöket és a férfi modelleket, és nem utolsó sorban a csodaszép fotókat: DatkiPhotos-nak

 

Fotók: DatkiPhotos

Válassz valutát
RON Román lej