Nagyszerű választás a kisebb keblű menyasszonyoknak! Erre a menyasszonyi ruhafazonra mondj igent 2018-ban!

Ha úgy érzed nem fogod kitölteni egyik ruhát sem mert kicsi a melled, vagy laposnak érzed magad már egy estélyiben is, akkor íme néhány tipp, hogyan lehet gyönyörűen kiemelt dekoltázsod, kiemelt kebleid, anélkül, hogy ízléstelenül kitömnéd őket.

Ne gondolkozz azon, hogy milyen praktikákat vess be annak érdekében, hogy megnöveld a kebleid, mert idő és energiapocsékolás. Ha a jó Isten így teremtett így fogadd el magad, mert egyedi és megismételhetetlen vagy, akit a párja pont így szeret, ahogy van. Inkább keresd a megoldást, hogy melyik az a ruha, ami kiemeli a meglevő szépségedet. Keresd azokat a modelleket, amik nem túlságosan merevek és nem záródnak magasan, mert ezek előnytelenül fognak mutatni rajtad. Lelapítanak, és aránytalanul összenyomják a felsőtestet. Ha kicsiknek véled a melleid ne félj a kivágott, mély dekoltázstól, hiszen pont az ilyen megoldásokban nem tűnnek el a kicsi cicik, ugyanis trükkösen alulról vagy oldalról kapnak támogatást. A legtöbb pánt nélküli, csipkés felsőrészű ruhához már beépített melltartó párna is jár, amit természetesen személyre szabottan kérhetsz szalonunkban.

Az alábbi csipkekreációk szabásai pont olyanok, melyek elbírnak egy kis trükközést, miközben abszolút légiesek, könnyedek, és törékeny nádszálnak mutatják viselőjüket. A melleket tartó kialakítás kényelmes, és külső szemlélő számára láthatatlan. A gyönyörű csipkemotívumok szintén csalnak egy picit optikailag, de csak egészen parányit, hiszen nem az a cél, hogy óriási kebelbedobással vonja el a figyelmet a szertartásról a menyasszony. Ezek a fazonok szinte angyaliak, mégis hangsúlyt adnak a nőies idomoknak. Kíváncsi vagy, hogy állnának? Jelentkezz be ruhapróbára és próbáld fel.

Bejelentkezek ruhapróbára!

Válassz valutát
RON Román lej