Tippek menyasszonyi ruhapróbára

Az esküvői ruha kiválasztása izgalmas, örömteli feladat és egy óriási élmény egyben, ha egy pár tippre
oda figyelünk. Különben fáradtságos herce-hurca lesz és akár kellemetlenséget is okozhat a ruhapróba.
De szerencsére nem kell versenyt futnunk az idővel. Ezért mi összefoglaltunk neked a legfontosabb
feltételek, hogy gondosan felkészülve csak kellemes benyomások érjenek és jó érezd magad!

 

Tippek menyasszonyi ruhapróbára:

  • Válassz ki egy szalont, amely a legszimpatikusabbak számodra. Mielőtt elindulnál, érdeklődj telefonon a kiválasztott szalonnál, hogy be tudsz-e jelentkezni egy időpontra, amikor csak veled foglalkoznak.

 

  • Kérd ki szakember véleményét! Mondd el a körülbelüli elképzelésedet és kérd meg az eladót, hogy mutassa meg azokat a modelleket, amik a te méretedben ennek megfelelnek.

 

  • Hallgass a megérzéseidre, hogy mikor jött el számodra a ruha kiválasztásának ideje!

 

  •  Ha tudsz, vegyél ki egy nap szabadságot.

 

  •  Végy egy kellemes fürdőt nem sokkal a ruhapróba előtt és ha lehet, akkor parfüm-mentes deo-stiftet vagy dezodort használj. Testszínű vagy fehér fehérneműt és harisnyát vegyél fel. Lehetőleg ne sminkeld ki magad: a próbálgatás során az arcpirosító és a rúzs nagyon könnyen foltot hagy a ruhán.

 

  •  A fejdíszt és a többi kiegészítőt is ajánlatos a ruhával együtt kiválasztani. Amikor rajtad a ruha, akkor látod a legjobban, mi is áll jól hozzá.

 

  •  Az izgalomtól lehet, hogy izzadni kezdesz. Ez természetes, mással is előfordul. Vigyél magaddal frissítő kendőt vagy kérjél nyugodtan az eladótól, biztosan szívesen adnak.

 

  •  Legtöbb ara visz magával valakit a próbára. Nem mindegy, hogy kit és hány főt mert ha túl sokan vannak könnyen összezavarhatnak a számodra megfelelő ruha kiválasztásában! Bizonyára kitűnő tanácsot fog adni és tényleg a legelőnyösebb ruhát segít kiválasztani az édesanya, az idősebb lánytestvér vagy akár a leendő anyós. Vigyázz viszont a barátnőddel! Vizsgáld meg a szavaiból, viselkedéséből, nem irigykedik-e a menyasszonyra? Ilyen esetben félő, hogy az ő tanácsa nem lesz objektív.

 

  •  Jövendőbeli férjedet ne hívd el a próbára. A legtöbb férfi köztudottan kevésbé lelkesedik a vásárlásért, a próbákért. Meg aztán jó betartani a szokást, miszerint a vőlegény csak az esküvő napján láthatja teljes pompájában a menyasszonyt.

 

  • Bízzál abban, hogy a próba során egy és csakis egy ruha fog igazán meg tetszeni! A menyasszonyi ruha kiválasztásakor egyetlen dolog számít: az intuíciód! Akkor döntesz helyesen, ha a ruha nemcsak csinos és jól áll, hanem azonnal jól érzed magad benne. Hercegnőként, de nem álruhában, mintha nem is Te lennél. Az viszont nem baj, ha a tükörből mégis egy kicsit “idegen” személy pillant rád, hiszen menyasszonyi ruhát viselni nem mindennapi, különleges élmény.

 

Válassz valutát
RON Román lej